poreska-praksa-za-oktobar-2014.pdf - Unija poslodavaca Crne Gore

Dakle, u Vašem slučaju ukoliko se radi o kupovini teretnog vozila koji ... Odredbama člana 24a stav 1 tačka 15b citiranog zakona propisano je da se na uvoz,.

poreska-praksa-za-oktobar-2014.pdf - Unija poslodavaca Crne Gore - Povezano

Dakle, u Vašem slučaju ukoliko se radi o kupovini teretnog vozila koji ... Odredbama člana 24a stav 1 tačka 15b citiranog zakona propisano je da se na uvoz,.

je „straha“ od uvođenja novih parafiskaliteta, uz okolnost da visoki parafiskalni nameti tjeraju privrednike da određeni dio poslovanja obavljaju u sivoj ...

7 июл. 2021 г. ... AKTIVIRAJ! Integrisana socijalna zaštita i zapošljavanje u cilju ubrzavanja napretka za mlade ljude u Crnoj Gori. Finansira.

Pro itajte ´Mitove i Realnostiµ, razbijte predrasude ako ste ih imali, ili se suo ite sa njima. Imajte na umu da osobe sa invaliditetom Šele da budu ...

Skadarsko jezero je najveće kraško jezero na Balkanu, sa površinom od 345 do 505,8 km2 (u zavisnosti od vodostaja) i dubinom od prosječnih 5 do maksimalnih ...

nego za mito. Tako se ta dva pojma povezuju, pa se u narodu često čuje termin „mito i korupcija“. Korupcija kao takva ugrožava najrazličitije društvene ...

2) bankarski poslovi su poslovi primanja novčanih depozita i odobravanja kredita za sopstveni račun;. 3) kreditno-garantni poslovi su poslovi izdavanja ...

Godina prođe, dan nikad. Cetinje: OKF. 2019. 152 Čaprići, Basri. Otvaranje školjke. Cetinje: OKF. 2019. 153 Pejović, Vojislav Život i smrt Milana Junaka.

18 июл. 2017 г. ... Uplaćeni boniteti, kao ... podnošenje prijave za registraciju (Obrazac JPR) i prijava svih promjena ... Prijava penzionera se vrši po osnovu.

Odredbama člana 16 Zakona o autoputu Bar-Boljare ("Sl. list CG", br. 52/14) propisano je da se porez na dodatu vrijednost plaća po stopi od 0% na promet.

1 авг. 2018 г. ... poreskog obveznika se stiče danom koji poreski organ utvrdi u ... registrovanog PDV obveznika-zakupodavca je da utvrdi svoju poresku obavezu ...

Bruto nacionalni dohodak Crne Gore u 2014. godini iznosio je 3 504 miliona eura i nominalno je veći u odnosu na 2013. godinu za 2,2%.

I sama vegetacija utiče na klimu pa lokalna klima može da ... vrijednosti i specificnih klimatskih pokazatelja, klima nekog ... Am - monsunska klima,.

vrijednosti i specificnih klimatskih pokazatelja, klima nekog ... Da bi se to pojednostavilo, klima može da se prikaže tzv. ... Am - monsunska klima,.

PETA DIMENZIJA: RODNI ASPEKTI U PREDUZEĆU . ... izmjere društvenu odgovornost preuzeća u okviru definisanih dimenzija ... TREĆA DIMENZIJA: TRANSPARENTNOST.

Izvor: Radusinović i Pajović (2005) ... Najznačajnije koncentracije rude bakra u Crnoj Gori, otkrivene su u Varinama (kod. Pljevalja).

14 июн. 2019 г. ... Klinika za očne bolesti kao specijalista oftalmolog. ... University of Zadar, Croatia, 27-29 sept. 2013, Book of abstracts.

3 февр. 2017 г. ... srednju školu sam završio u Kazanju, Ruska Federacija. ... analysis of roof structures “VEKTRA JAKIĆ”. Pljevlja, 12.

Aspekt finansijske koristi od Interneta –- Internet je komunikacioni medij preko kojeg se ... Razvoj Interneta u trenutnim razmerama direktna je.

24 апр. 2019 г. ... Slobodan Đukanović je izabran u zvanje docenta na. Univerzitetu Crne Gore 26.02.2009, a u zvanje vanrednog profesora. 26.06.2014. godine.

5 мая 2008 г. ... fizike, kao i dva izborna predmeta, Kvantna optika i Zaštita od ... SFRJ, Medicinski fakultet u Zagrebu ima Diplomski ispit ) iz.

Fakultet na kojem je rad odbranjen: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću ... Ekomomski fakultet. 5. Bjelica, D.(2006).Sportski trening.

11 окт. 2018 г. ... Kostić Anđela, Računovodstveni dokument menadžment sistema i njegov doprinos ... Prof. dr Milan Lakićević, redovni profesor.

Vijesti iz regiona - TVCG. CRNA GORA. 83%. SRBIJA. 6%. OSTALE. ZEMLJE. 8%. BOSNA. 0%. HRVATSKA. 3%. Vijesti iz regiona - TV IN. CRNA GORA.

indeksa tjelesne mase (BMI) i odnosa struka i tjelesne visine (WtHR), ... Kod djece i mladih indeks tjelesne mase se računa prema njihovoj starosti i polu, ...

1 июл. 2009 г. ... Rođena sam 10.02.1958. god. u Banjoj Luci gdje sam završila osnovnu školu i gimnaziju. Medicinski fakultet u Beogradu upisala sam školske ...

procjenu uhranjenosti između učenika utvrđene su primjenom t-testa za male i nezavisne uzorke. ... Indeks tjelesne mase (BMI) za djecu i mlade osobe.

30 апр. 2015 г. ... doktorsku disertаciju Srednje i Donje Polimlje i Gorenje Podrinje u ... Čaušić Zana: Specifičnosti i način rada u dječijoj stomatologiji.

31 мар. 2021 г. ... primjerom kadija Bošnjaka, koji nakon primanja islama, poju o ... crnogorskih umjetnika, galerija Josip Bepo Benković Herceg Novi -.

Vrhovni sud je osnovan na sjednici Predsjedništva Crnogorske Antifašističke Skupštine Narod- nog Oslobođenja, Odlukom o osnivanju i uređenju Vrhovnog suda ...

Sticanje crnogorskog državljanstva porijeklom djeteta (po principu krvne veze), predviĎen je kao osnovni način sticanja crnogorskog državljanstva, ...

22 июн. 2020 г. ... Zamjena vodovodne cijevi u Ulici Goce Delčeva u Podgorici . ... Cijena iskopa tla u takvim sredinama obično može biti ekstremno visoka, ...

29 июн. 2015 г. ... crnogorski film: 6 filmova studenata FiTv režije (studentski ispitni filmovi III godine, predmeta Filmska režija VI) na 60-om. Festivalu.

28 сент. 2021 г. ... 1990. godine, Odsjek za srpskohrvatski jezik i jugoslovenske ... (Pravopis sa kulturom izražavanja) i Srpski jezik II (Fonetiku i.

Akademske 2003/2004. godine, na prvoj godini studija na Univerzitetu Crne Gore, ... Postdiplomske magistarske studije traju, po pravilu, dvije studijske ...

(ravnodnevnica, kratkodnevnica, dugodnevnica, polarni dani i noći). • Smjena godišnjih doba je posledica nagiba Zemljine ose prema ekliptici i.

Simfonija – nastanak žanra; italijanska i francuska uvertira; simfonija u pretklasicizmu. X nedjelja, pred. Simfonija u klasicizmu. X nedjelja, vježbe.

anrtopometrijskim karakteristikama i nivou uhranjenosti. Ključne riječi: antropometrijske karakteristike, indeks tjelesne mase, urbana sredina, ruralna.

Bošnjaci, sa kojima nemaju ničeg zajedničkog osim islamske religije. Ovom knjigom se nedvosmisleno dokazuje i poručuje da autohtoni Muslimani Crne Gore neće ...

Današnji moderni rukomet je igra izuzetno brzih, eksplozivnih i ... masa, bodymass index, raspon ruku, dužina noge, kao i antropometrijske mjere šake.

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića za pravo iskustvo.