laktofriz

27 окт. 2020 г. ... Duke u bazuar në thirjen për aplikim “Pëkrahja e Fermereve me Komorë Ftohëse dhe Laktofriz”. Me Nr. Protokoli 3380 të datës 03.09.2020, ...

No i prot 3380 M8 03.09.2020. Br. prot. RAHOVEC-ORAHOVAC. THIRRJE PËR APLIKIM. Përkrahje e fermerëve me Komore Ftohëse dhe. Laktofriz. Rahovec, Shtator 2020 ...

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića za pravo iskustvo.