zarada

uplaćuju obustave, krediti, dobrovoljna dodatna osiguranja se upisuju svi podaci ... dohodaka, kako neto zarada tako i svih poreza i doprinosa iz zarada.

Značaj zarada za zadovoljenje egzistencijalnih potreba (Maslov, Alderfer). ... Neki ljudi više reaguju na novac (ekstrinzički podsticaji), a.

Mirovina i dodatna zarada. Mogućnosti uz flexi-mirovinu. Što je flexi-mirovina? Uz takozvanu flexi-mirovinu nanovo se uređuje dosadašnje pravo na djelomičnu ...

Zarada na osnovu posla - osnovna plata: fiksna primanja zaposlenih na osnovu poslova i zadataka ... Tejlorov i Merikov plan: stimulacija u obliku cene po.

Doprinosi koje plaća poslodavac na zaradu, nisu deo zarade zaposlenog, već deo troška poslo- davca (tzv Bruto 2). 55.457,00.

Novac za skraćeno radno vrijeme i dodatna zarada. 1) Zarađivanje dodatnog dohotka u vezi novca za skraćeno radno vrijeme je laknulo. Do 31.10.2020 osobe, ...

je ova aktivnost ilegalna i skrivena. U njoj se privređuje na način koji nije društveno organizovan i sankcionisan i bez plaćanja poreza.

Pod pojmom zarada podrazumava se bruto zarada koja u sebi sadrži porez i doprinose koji se plaćaju iz zarade, kako je propisano članom 105.

30 апр. 2021 г. ... 2021. godine, isplaćeno je 75.802 zahtjeva za subvencije zarada, ... kao i u prethodnom periodu, elektronskim putem i upotrebom.

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića za pravo iskustvo.